Workshop Sushi maken

Vind u sushi ook zo lekker? De combinatie van verse zalm met avocado, of krab en sojasaus? Wist u dat u het ook heel goed zelf kunt maken? In deze sushi workshop leer u zelf de lekkerste combinaties te bereiden. Sushi vindt zijn oorsprong in het Zuiden van Azië ergens in de zeventiende eeuw. Sushi evolueerde tot in de negentiende eeuw tot de gerechten die we vandaag de dag eten. Essentiele onderdelen zijn natuurlijk de speciale rijst, rijstwijn, rijstazijn, de nori (zeewier vellen) en de kraakverse vis.  Om het geheel van meer smaak te voorzien kunt u aan tafel sojasaus en wasabi toevoegen. Duik in de wereld van maki, nori, wasabi en sake en verras uw familie en vrienden na afloop met de geleerde technieken. Uiteraard staat de funfactor centraal tijdens de workshop sushi maken. We wensen u alvast heel veel lekkere Japanse gerechten toe!

Sushi Workshop
Wij gebruiken heerlijke, verse ingrediënten ter bereiding van de lekkerste sushi. U wordt eerst hartelijk ontvangen met een glas sake of japanse thee en daarna aan de slag! Wij zullen u feilloos in no time de kneepjes van het vak leren. Aan het einde van de work shop kunnen we gezellig aan tafel om te genieten van uw zelfgemaakte delicatessen.